Principes

~Werking
solutions-toitures
Thermosulit, dubbele isolatiefolie voor uw dak

Het hoofddoel van een goed isolatiemateriaal is het beperken van warmteverlies. De warmte verplaatst zich altijd van de warme naar de koude punten. Dit gebeurt door uitstraling, geleiding en convectie.

Thermosulit is een dunne isolator gebaseerd op het reflectie-principe. Dit isolatiemateriaal garandeert u een optimale isolatie, het hele jaar door. Thermosulit bestaat uit fysisch vernetDe vorming van het netwerk van cellen en vezels gebeurt volgens een fysisch procédé. Click en krijg meer uitleg in onze lexicon. polyolefineschuimIs een derivaat van polyethyleen. Klik en krijg meer uitleg in onze lexicon. dat langs één of twee zijden bedekt is met een verstevigend aluminium / net-complex.

Thermosulit 10.2 is langs beide zijden bedekt met isolatiefolie. Het kan onder of op kepersHouten balk die van nok tot voet loopt. De panlatten worden op de kepers bevestigd. aangebracht worden. In dat geval doet het ook dienst als onderdakDient als tweede dekking na de dakpannen. Plaatst zich op de kepers en maakt het huis lucht- en waterdicht..

Hoe werkt het reflectie-principe?

Reflectie is de werking van een golf die van richting verandert bij het stoten tegen een ander voorwerp. Dat ander voorwerp is dus een reflecterend oppervlak. De isolatiefolie van Thermosulit garandeert deze functie.
Het reflectie-principe heeft zijn doeltreffendheid reeds lang bewezen en we treffen het dagelijks aan in tal van toepassingen: thermos, isothermische zak, overlevingsdeken, zonnescherm, ruimtevaart, enz.

Het reflectie-principe beschermt uw huis

De isolatiefolie van Thermosulit vormt een echte barrière tegen de verschillende manieren van thermische overdracht:

- geleiding: transmissie van warmte via materialen ;
- convectie: overdracht van thermische energie door de luchtcirculatie ;
- straling: overdracht van thermische energie onder de vorm van elektromagnetische golven.

Bovendien kunt u dankzij de isolatiefolie van Thermosulit fenomenen als condensatieVerandering van lucht in gastoestand naar vloeibare toestand. Klik en krijg meer uitleg in onze lexicon. en vochtigheid beter controleren.
Ontdek hier de efficiëntie van Thermosulit vergeleken met een traditioneel isolatiemateriaal of pu isolatieIsolerend schuim dat bestaat in de vorm van starre panelen of vooruitgeworpen schuim. Dit soort materiaal wordt hoofdzakelijk voor de isolatie van de muren van een woning in de vorm van in elkaar geschoven starre panelen gebruikt..