Functies

Hoe werkt Thermosulit in de zomer en in de winter ?

solutions-toitures
De dubbele functie van Thermosulit voor dakbedekkingsisolatie

Isolatie voor dakbedekking in de zomer

In West-Europa kunnen zonnestralen de temperatuur op de dakpannen in de zomer doen oplopen van 50 tot zelfs 70C. Thermosulit, gebaseerd op het reflectie-principeReflectie is de werking van een golf die van richting verandert bij het stoten tegen een ander voorwerp. Dat ander voorwerp is dus een reflecterend oppervlak. m.b.v. zijn aluminiumfolies, vermindert de warmte-overdracht naar de ruimtes onder het dak.
De warmte wordt weerkaatst in tegenstelling tot de traditionele isolatie voor dakbedekking die de warmte zowel opneemt als binnenin terug afgeeft.
Met Thermosulit als isolatie voor uw dakbedekking kunt u ten allen tijde een aangenamere temperatuur handhaven in de ruimtes gelegen onder het dak.

Isolatie voor dakbedekking in de winter

s Winters functioneert de isolatie van uw dakbedekking omgekeerd. De warmte wordt naar binnen weerkaatst en de kou wordt dus, volgens hetzelfde principe, weerkaatst naar buiten.
Bovendien beschermt Thermosulit uw gebouw tegen vochtigheid van buitenaf, waardoor de binnenruimte droog wordt gehouden. Hierdoor blijft uw huis gezond en veel makkelijker te verwarmen.
Thermosulit isolatie als dakbedekking zorgt voor een hoge energiebesparing !