Home

~Getuigenissen
solutions-toitures
Getuigenissen

« Mijn bestaande kepers meten slechts 6 cm. Ze zijn te dun om ze op een traditionele wijze te isoleren met een vezelachtige isolatie. Dankzij Thermosulit kon ik mijn dak isoleren zonder nieuwe kepers te moeten plaatsen op de bestaande structuur. Ik moest slechts één product plaatsen, bij een traditionele oplossing daarentegen zou ik verplicht geweest zijn om een onderdak langs de buitenkant, een vezelachtige isolatie tussen de daksparren en een dampscherm langs de binnenkant te gebruiken. Dit heeft zo hoge kosten vermeden en het volume in de kamers gelegen in de dakpunt werd behouden. »

(Gauthier uit Brussel)

« Ik had geen onderdak op mijn kepers. Mijn dakpannen waren in goede staat, het was niet gerechtvaardigd om mijn dakbedekking te vervangen enkel om een onderdak te kunnen plaatsen. Een vezelachtige isolatie plaatsen zou delicaat geweest zijn want een goede bescherming tegen weer en wind is in dit geval niet eenvoudig. Wij hebben dus gekozen voor Thermosulit. Langs de binnenkant van de kepers geplaatst, heeft het ons toegelaten om te isoleren zonder het hele dak te moeten vervangen. »

(Marc uit Dilbeek)

« Ik heb het ideale product gevonden om mijn zolder met laag en onregelmatig plafond te isoleren. Thermosulit past zich werkelijk aan alle vormen aan en ik heb dus veel woonruimte gewonnen. »

(Mark uit Brugge)

« Wij hadden altijd vochtigheidsproblemen. Sinds wij Thermosulit hebben geplaatst, is ons huis gezond en droog, met een goede omgevingstemperatuur, zelfs wanneer de verwarming uitgeschakeld is. »

(Michèle en Roland uit Brussel)

« Mijn echtgenoot was verbaasd toen hij merkte dat ik zelf een deel van ons onderdak had geïsoleerd. Dit product is zo licht en gemakkelijk te plaatsen. »

(Marie uit Brussel)

« 's Zomers was het bijna constant 45 °C warm in de kamer van onze kinderen. Nu ons huis volledig geïsoleerd is met Thermosulit kunnen onze kinderen slapen en spelen in een aangename temperatuur. »

(Sophie uit Valence)

Bent u dakwerker en gebruikt u de Thermosulit als isolatie of als onderdak in uw projecten? Bent u particulier en heeft een dakwerker Thermosulit bij u gebruikt? Hebt u zelf Thermosulit geplaatst ?
Neem dan contact met ons op zodat uw getuigenis ook op deze pagina verschijnt.